Aanbod 3 – Het Captains Dinner

Het nuttige met het aangename combineren

Je breidt je netwerk bij voorkeur uit met contacten van hetzelfde niveau. Op lokale en regionale netwerkbijeenkomsten/ clubs kom je te vaak dezelfde gezichten tegen. En dat zijn niet altijd de mensen van het zakelijke level waarnaar je op zoek bent als CEO.

Tijdens het Captains Dinner worden de CEO’s en bedrijfseigenaren van de bedrijven die klant zijn van De Contactmeesters op een informele en persoonlijke manier met elkaar en met interessante andere beslissers op C-level in contact gebracht.

Willy en Miranda nemen daarvoor persoonlijk de rol van gastheer/gastvrouw op zich tijdens een exclusief diner (of lunch) op een bijzondere locatie.

Next level netwerken met de C-level beslissers van top bedrijven. Dat doe je tijdens het Captains Dinner.

Ik weet genoeg. We plannen een afspraak in

"

Neem contact op

Informele setting

Onder het genot van een hapje en een drankje, zorgen De Contactmeesters ervoor dat op een informele manier kennis kan worden gemaakt met de andere aanwezige bestuurders en directieleden.

Het Captains dinner stelt je in de gelegenheid om in een informele setting je bedrijf aan de andere aanwezigen te presenteren. Daarnaast nodigen we tijdens elke lunch of diner een interessante spreker uit die een actueel onderwerp presenteert/ bespreekt. Zo verenigen we het nuttige met het aangename!