Aanbod 1 – De warme introductie

Direct aan tafel bij de key spelers van jouw doelgroep?


Als CEO of bedrijfseigenaar weet je precies voor welke bedrijven en welke branche jouw product of dienst de beste oplossing biedt. Maar hoe kom je bij hen aan tafel
?

De Contactmeesters legt voor jou de connectie met de voor jou relevante beslissers op C-level bij bedrijven die voor jou interessant zijn. Niet langer netwerken en hopen op mooie opdrachten, maar jouw propositie direct voorleggen aan de key spelers binnen jouw doelgroep.

Je bedrijf zichtbaar te maken

Om je bedrijf zichtbaar te maken bij de juiste doelgroepen, zet je kanalen in waarmee je je potentiële klanten informeert over wat je te bieden hebt. Zo hoop je dat je wordt opgemerkt en dat je een kans krijgt om je propositie te presenteren.

In de praktijk blijkt het echter vaak lastig te zijn om bij de key spelers van jouw doelgroep aan tafel te komen. Dé plek om je product of dienst pitchen. De Contactmeesters maakt voor jou de connectie met de beslissers op hoog niveau (C-level) zodat jij je propositie direct aan de juiste persoon kunt presenteren.

De warme introductie

De Contactmeesters bundelt de netwerken van bewezen netwerkers en beslissers van A-list bedrijven en verzorgt voor haar klanten het eerste 1-op-1 contact met het bedrijf dat voor jou van toegevoegde waarde kan zijn.

Tegen een vaste basisvergoeding per maand, aangevuld met een nader te bepalen resultaatvergoeding verzorgt De Contactmeesters warme introducties voor jouw bedrijf.

De Contactmeesters brengt jou en je propositie persoonlijk en proactief onder de aandacht bij de voor jou interessante en relevante A-list bedrijven binnen haar uitgebreide en waardevolle netwerk.

De Contactmeesters regelt voor jou de afspraken met de juiste mensen, op het juiste niveau binnen de bedrijven waar jij al zo lang probeert binnen te komen.

Ik weet genoeg. We plannen een afspraak in

"

Neem contact op

Hoe werkt het?

Rechtstreeks en persoonlijk een introductie krijgen bij de juiste mensen binnen de bedrijven waar jij graag je bedrijf en propositie onder de aandacht wilt brengen. Dat is waar wij goed in zijn bij De Contactmeesters.

Wij hebben jarenlang geïnvesteerd in het bouwen en onderhouden van een uitgebreid relatienetwerk op hoog (C-level) niveau. Dat zorgt ervoor dat jij met onze hulp een warme introductie krijgt bij de juiste persoon binnen het bedrijf waar jij graag binnen wilt komen. Een unieke kans die ervoor zorgt dat uit deze afspraak een mooie opdracht of samenwerking kan komen.

Tijdens een eerste en vrijblijvend gesprek maken we graag kennis met jou en je bedrijf. In dat gesprek bespreken we ook het doel en de propositie waarmee je beslissers uit ons netwerk via ons wilt benaderen. Zijn we ervan overtuigd dat we jou en je propositie met succes aan tafel kunnen krijgen bij de mensen en bedrijven die jou verder kunnen helpen, dan voorzien we je graag van een passend voorstel waarin we onze samenwerking concretiseren en gaan we voor je aan de slag!

Voor wie?

Ben jij die bedrijfseigenaar of CEO die graag in contact wil komen met beslissers op C-level niveau? Die graag zijn of haar bedrijf of propositie rechtstreeks wil pitchen bij de juiste mensen binnen de bedrijven op je wishlist? 

Dan ben je bij De Contactmeesters op het goede adres. We gaan graag met je in gesprek om te kijken of en op welke manier we jou aan tafel kunnen krijgen bij de bedrijven en mensen die voor jouw business het verschil kunnen maken.